Over mij

Mijn naam is Cindy Boos. Ik ben 25 jaar en woon in Wognum.
Ik heb Ad Management aan Hogeschool Rotterdam gestudeerd en Bedrijfsleider Dierverzorging mbo-4 aan Clusius College Alkmaar.

Ik heb deze website gemaakt naar aanleiding van mijn afstudeerproject bij Hogeschool Rotterdam. Hetgeen dat ik door dit project leerde, heb ik zo in mijn website verwerkt dat iedereen met elk kennisniveau het kan begrijpen en direct kan toepassen. Ik heb alles in één website samengevat, zodat iedereen het in één keer kan vinden en gemakkelijk zelf kan toepassen.


Werkervaring

Tijdens mijn opleiding Ad Management heb ik bij Detailresult Groep N.V. op de afdeling HR Support stage gelopen. Ook heb ik op de marketing afdeling van HGG Profiling Equipment stage gelopen, waar ik mij voornamelijk bezig hield met evenementen en beurzen.

Na mijn afstudeerproject heb ik enkele sites voor studentenvereniging RSG in Rotterdam gemaakt, waaronder; lidwordeninrotterdam.nl en opkamersinrotterdam.nl

Tijdens mijn vorige opleiding, mbo4 Bedrijfsleider Dierverzorging, heb ik ook bij enkele organisaties stage gelopen. Zo liep ik als dierenverzorgster stage bij dierentuin Stichting Van Blanckendaell Park, dierentehuis Heberdina Japin-Timmer, op de dierenafdeling van Ranzijn en als schapenverlosser bij boerderij Maatschap Wever van der Burg.

Naast mijn studies en stages heb ik ook enkele bijbaantjes en zomerbaantjes gehad. Ik ben verkoop- en kassamedewerksters geweest bij de Dekamarkt en Bart Smit. Ook heb ik op verschillende afdelingen bij McDonald’s gewerkt.


Hobby’s / interesses

Organiseren

Ik vind het leuk om allerlei dingen te ondernemen met vrienden en bijv. evenementen te organiseren. Ik zorg er graag voor dat alles goed en soepel verloopt.

Creatief bezig zijn

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Zowel bij het brainstormen van ideeën en het fysiek knutselen of ontwerpen van iets. Dit doe ik ook in mijn vrije tijd.

Oplossen

Ik vind het leuk en uitdagend om problemen te onderzoeken en mogelijke oplossingen te implementeren. Hier heb ik veel ervaring mee door mijn opleiding.


Mijn weg

Bij het afstudeerproject PDL (Personal Design Lab) kon ik zelf kiezen welke kennis en vaardigheden ik wou opdoen. Al snel dacht ik aan het maken van een website, aangezien mijn vader hier ook meer werkt. Vooral het ontwerpen en vormgeven van de layout sprak mij aan. Daarnaast leek het mij erg interessant om meer te leren over online marketing psychologie, zoals de effecten die verschillende kleuren op mensen kunnen hebben.

Ik begon zonder enige kennis of ervaring. Ik heb diverse bronnen (zoals Skillshare, Youtube, Google Analytics Academy en het internet) gebruikt om informatie te verzamelen en meer over deze onderwerpen te leren. Al deze informatie heb ik samengevat en in mijn website verwerkt. Ik heb geprobeerd om de informatie zo te schrijven dat iedereen met elk kennisniveau het zou snappen en er wat aan zou hebben.

Uiteindelijk weet ik nu een stuk meer over het maken en ontwerpen van websites. Er valt altijd meer te leren, maar ik weet voldoende om een goede, mooie en effectieve website te maken. En door mijn pagina’s en berichten te lezen kan jij dat ook!

Problemen en uitdagingen

Tussendoor ben ik tegen enkele problemen en uitdagingen aangelopen. Zo is mijn zelfstandigheid door het coronavirus op de proef gesteld, doordat ik geen lessen had en zelf mijn weekritme moest vasthouden. In de eerste week was dit lastig, maar al gauw had ik een planning voor mijzelf gemaakt waar ik mij aan kon houden.

Ook had ik tijdelijk problemen met het wijzigen van de vormgeving van mijn homepagina. Wijzigingen werden niet altijd goed doorgevoerd, waardoor mijn menu bijvoorbeeld soms plots wegviel. Door nauw contact met mijn hostingprovider hebben wij dit kunnen oplossen. Uit deze ervaring heb ik geleerd hoe belangrijk een goed bereikbare provider is die persoonlijker service biedt.